Betting på Fotbolls EM 2021

Här på bettat ser vi verkligen fram emot Fotbolls EM 2021. Här kommer vi att hålla dig uppdaterad om allt som har med EM 2021 att göra. Vi delar med oss av bästa speltipsen och även bäst bonusar att ta del av.

wave

Fotbolls-EM 2021

De europeiska mästerskapen i fotboll börjar närma sig, som du säkert redan känner till så spelas det vart fjärde år. Under 2021 så kommer EM att spelas mellan 11 juni och 11 Juli. Tidigare år så har EM alltid spelats i ett enda land som har varit värdland, detta är någonting som man nu ändrar på. I år så kommer EM att spelas i många olika länder. Man vill komma närmare fansen och underlätta på många sätt och vis. Som vanligt så kvalar alla länder in till EM och inget land är med i EM per automatik bara för att de är värdland. År 2021 är följande 12 länder värdnation i EM.

 • England – London
 • Italien – Rom
 • Azerbaijan – Baku
 • Rumänien – Bukarest
 • Tyskland – Munchen
 • Ryssland – Saint Petersburg
 • Nederländerna – Amsterdam
 • Spanien – Bilbao
 • Ungern – Budapest
 • Danmark – Köpenhamn
 • Irland – Dublin
 • Scotland – Glasgow

Kvalet i EM 2021

Under EM 2021 så är det 24st länder som kvalar in sig. De två nationer som placerar sig högst i sina grupper går vidare tillsammans med de andra fyra bästa placeringarna. Redan nu finns det lag som är klara för EM, dessa är följande:
 

 • Italien, Schweiz, Turkiet, Wales, Belgien, Danmark, Finland, Ryssland, Österrike, Nederländerna, Ukraina, Kroatien, Polen, Spanien, Frankrike, Sverige, Tyskland, Tjeckien, England, Portugal.
 • Lag som måste kvala in: Irland, Skottland, Nordmakedonien, Vitryssland, Nordirland, Serbien, Israel, Kosovo, Norge, Island, Bulgarien, Rumänien, Georgien, Slovakien, Ungern, Bosnien.

Spelschema

Spelschemat för EM 2021 är förstås inte släppt ännu, det är en ganska lång tid kvar tills vi kan få reda på detta. Så fort det officiella spelschemat släpps så kommer vi att dela med oss av det här på bettat.se.

60 år med Fotbolls EM

Nu har vi haft fotbolls EM i hela 60 år. Det första mästerskapet spelades i Frankrike år 1960. Det innebär ett 60 års jubileum i år. Av just denna anledning så kommer matcherna spelas på 12 olika arenor i 12 olika länder. Som tidigare nämnt finns det inget enskilt värdland vilket innebär att alla lag måste kvala in till EM. När det slutliga kvalet är över så kommer alla lag fördelas över 6 olika grupper med 4 lag i varje. Hur grupperna kommer se ut får vi veta den 30 november i år. Dragningen sker i Bukarest och ytterligare några lag kommer att komma in i samband med olika playoff matcher som spelas nu under våren.

Betta och lägg odds på EM 2021

Som vanligt är spelbolagen tidigt ute för att du ska kunna lägga spel på vem du tror kommer att vinna hela EM spelet 2021. Det är ju ett tag kvar innan det startar, därför kretsar det mesta pratet just nu kring kvalspelen. Vad vi kan se nu så ser Frankrike ut som den tippade vinnaren under EM 2021. England och Beligen är också högt tippade. Som vanligt finns sedan länder som Spanien Tyskland och Holland högt upp på de lag som tros komma långt under EM.

När EM väl drar igång så kommer du som vanligt att kunna betta på många olika aspekter och matcher kring EM. De flesta stora spelbolagen kommer att erbjuda liveodds på matcherna som uppdateras ständigt beroende på hur matchen fortlöper. Utöver detta kommer man som vanligt kunna spela på andra saker än vem som vinner matchen. Man kan som vanligt satsa på vem som kommer göra nästa mål, vem som får flest hörnor och liknande.

Bästa bonusarna för EM 2021

Vi här på bettat kommer som vanligt hålla utkik på alla spelbolag som erbjuder bonusar och de som kommer med nya bonusar kanske specifikt utformade inför EM 2021. VI är tidigt ute och håller koll för att sedan kunna informera dig om olika bonusar och eventuellt välkomstbonusar som erbjuds i samband med mästerskapet. De som är mest intressant är nya bonusar som erbjuds med låga omsättningskrav, vi tittar även efter bonusar som har höga bonussummor.